|

Sprawdzaj co jest polskie z aplikacją Polskie Marki! bit.ly/pobierzpolskiemarki

Panierka do kurczaka

Z którą przygotujesz idealnego kurczaka w amerykańskim stylu


Chciałbyś, by Twój lokal był pełen gości? Zależy Ci na ożywieniu sprzedaży? Zaproponuj dania, które cieszą się ogromną popularnością i smakują prawie każdemu. Soczysty kurczak w chrupiącej panierce to propozycja, którą w prosty i szybki sposób wprowadzisz do menu. Jeśli myślisz o rozwoju lokalu, wzbogaceniu menu o smaczną i atrakcyjną nowość, postaw na chrupiącego kurczaka.

Nowość w Twoim menu - kurczak w panierce

Chrupiący kurczak w złocistej panierce Holly Powder to danie z dużym potencjałem sprzedażowym. Smakuje zarówno dorosłym, jak i dzieciom. Daje szerokie możliwości kompozycji menu. Na jego bazie bez trudu przygotujesz szereg zróżnicowanych dań, które nie mają na rynku tak dużej konkurencji jak na przykład pizza i kebab.

Kawałki kurczaka w chrupiącej panierce - baza do rozbudowania menu w Twojej restauracji

Chrupiące i soczyste kawałki kurczaka połączone z warzywami i sosem świetnie komponują się zarówno z pieczywem, jak i tortillą, dlatego na bazie kurczaka w panierce z powodzeniem przygotujesz burgera, kanapkę na ciepło czy wrapa.

Panierowanego kurczaka możesz zaserwować także jako samodzielne danie lub przekąskę - z frytkami, kulkami serowymi i cebulowymi krążkami. Wykorzystasz go też do sałatki - dzięki kurczakowi każda sałatka będzie bardziej sycąca i pożywna.

Nieustający trend na chrupiące kawałki kurczaka

Dużym atutem dań z kurczaka w panierce Holly Powder jest to, że z powodzeniem możesz zaserwować je w każdym lokalu gastronomicznym - doskonale wpisują się zarówno w menu baru typu fast food, jak i menu restauracji.

Poza tym kurczak cieszy się popularnością niezależnie od pory roku. Moda na dania z kurczaka nie jest sezonowa, trwa przez cały rok.

Łatwa technologia przygotowania kurczaka

Kurczak w amerykańskim stylu to nieskomplikowane w przygotowaniu danie. Do przyrządzenia go wystarczy trochę wolnej przestrzeni i podstawowe wyposażenie kuchenne. Aby wzbogacić menu o nowe dania oparte na kurczaku w panierce, nie musisz inwestować w specjalne sprzęty.

Z powodzeniem usmażysz panierowanego kurczaka we frytkownicy - większość lokali ją posiada, gdyż serwuje frytki. Jak widać, koszt wprowadzenia do karty dań kurczaka w chrupiącej panierce jest stosunkowo niewielki, a sama technologia przygotowania - wyjątkowo prosta.

Chrupiący kurczak? Bez panierki ani rusz!

Aby przygotować idealnego kurczaka w panierce, warto skorzystać z gotowych rozwiązań. Gastronomiczna panierka do kurczaka i marynata to gwarancja zarówno smaku i aromatu, jaki perfekcyjnego wyglądu dania.

Gotowa panierka do kurczaka po usmażeniu staje się złocista, postrzępiona i chrupiąca. Marynata podkreśla smak, zapewnia jego głębię i intensywność. Jeśli postawisz na wysokiej jakości mięso i dedykowane gastronomii marynaty oraz panier, Twoje danie będzie bezkonkurencyjne.

 

Panierka do kurczaka

Gotowa panierka do kurczaka jest wygodna w użyciu i zapewnia powtarzalny, satysfakcjonujący efekt. Wystarczy postępować zgodnie z przepisem, by kurczak w amerykańskim stylu był soczysty w środku i chrupiący na zewnątrz.

Skąd wziąć sprawdzony przepis na chrupiącego kurczaka? Który sposób przygotowania dania jest najlepszy? Zachęcamy do wypróbowania przepisu producenta panierki do kurczaka i panierowania zgodnie z jego wskazówkami.

Producent panierki do kurczaka Holly Powder

Instrukcja przyrządzania kurczaka w chrupiącej panierce opracowana przez producenta panierki Holly Powder tłumaczy, jak krok po kroku poprawnie wykonać każdy etap przygotowania dania. Dowiesz się z niej, jak mięso powinno być schłodzone, pokrojone, zamarynowane, opanierowane i usmażone.

Szkolenia gastronomiczne u producenta panierki

Szczegółowe informacje, którymi dzieli się producent w instrukcji, to niezwykle praktyczne wskazówki. Dzięki nim serwowanie kurczaka w panierce jest naprawdę łatwe. Poza filmami instruktażowymi i bogatą bazą wiedzy, które znajdziesz na stronie Holly Powder, firma oferuje także profesjonalne szkolenia.

Kurczak w panierce sposobem na odświeżenie menu i rozwój Twojego lokalu

Przyrządzenie kurczaka w amerykańskim stylu jest proste i nie wymaga dużych nakładów finansowych. Dzięki gotowym rozwiązaniom i łatwej technologii przygotowania kurczaka  z powodzeniem wprowadzisz je do menu nawet w ciągu kilku dni! Holly Powder swoim klientom oferuje także wsparcie marketingowe. Z taką pomocą wzbogacenie oferty lokalu o pyszne i lubiane danie jest bardzo wygodne i.. efektywne.