Grupa Łabimex
4 listopada, 2022![Grupa Łabimex Grupa Łabimex](https://wspieramrozwoj.pl/wp-content/uploads/2022/11/noimg-4-2.png)
![](https://wspieramrozwoj.pl/public/templates/default/img/noimg.png)
![Wspiera rozwój - Polski kapitał i produkcja w Polsce. Kapitał 100% lub większościowy. Produkcja pełna w Polsce](https://wspieramrozwoj.pl/images/capital/pt1.png)
![Polska - kraj pochodzenia kapitału firmy](https://wspieramrozwoj.pl/images/flags/160.png)
![Firma (Właściciel marki) 100% polski kapitał (+)](https://wspieramrozwoj.pl/images/capital/c2.png)
![Zatrudnia w Polsce (+)](https://wspieramrozwoj.pl/images/capital/p1.png)
Czy firma Grupa Łabimex posiada polski kapitał?
W zakres Grupy Łabimex wchodzą niezależne firmy: Łabimex Sp. z o.o. – firma specjalizująca się w przetwórstwie spożywczym, Łabimex Sp. Jawna – produkująca okna PCV i elementy betonowe oraz Restauracja „Ballada” funkcjonująca w miejscowości Błotnica (woj. wielkopolskie)
Kraj pochodzenia kapitału firmy:
Polska
Akcjonariat/Właściciele:
Władysław Łabiński
Co jeszcze warto wiedzieć o firmie Grupa Łabimex?
Łabimex Sp. z o.o. rozpoczęła działalność w 1990 r. jako firma produkująca wekowane produkty spożywcze. Firma oferuje przetworzone, wekowane pieczarki, dania gotowe (np. leczo, klopsy, flaki, gulasz), zupy, konserwowane mięso w słoikach oraz soki owocowo – warzywne. Siedziba spółki Łabimex Sp. z o.o. znajduje się w miejscowości Przemęt (woj. wielkopolskie).
Natomiast Łabimex Sp. Jawna to firma specjalizująca się w produkcji okien i drzwi zewnętrznych ze stolarki PCV. Firma posiada także wieloletnie doświadczenie w produkcji wyrobów betonowych (pustaki żużlowe, nadproża, krawężniki drogowe, obrzeża trawnikowe, belki i pustaki stropowe). Zakład budowlany znajduje się w miejscowości Nowa Wieś k. Przemętu.
Adres firmy:
ul. Zdrojowa 9 64-234 Przemęt woj. wielkopolskie
Źródło danych:
http://www.labimex.pl/firma.html ,http://www.ballada.com.pl/, http://www.bud.labimex.pl/ , http://www.krs-online.com.pl/labimex-sp-z-o-o-krs-128487.html , https://issuu.com/regisltd/docs/smakovity_kurier_nr_2-2013
Wpis dodał/a:
Monika Porzucek